Ga terug naar de vorige pagina


AEG Inverter Control voor Wifi-Stick NG/300/300.2


Belangrijke Aantekeningen

Over de wifi-stick
 • De oude WiFi-stick (WiFi200) wordt niet meer ondersteund en wordt vervangen door de nieuwe WiFi-stick (WiFi300 NG of WiFi300.2).
 • Het serienummer van de nieuwe WiFi-stick begint met AEG-121. Als u geen nieuwe WiFi-stick hebt, neem dan contact met ons op via Inverter Support en geef ons uw naam en adres. We sturen je gratis een nieuwe WiFi-stick.
 • De nieuwe WiFi-stick moet in de omvormer worden geplaatst en vervolgens worden verbonden met uw WiFi-router. Bekijk ook de instructievideo's op deze pagina (te vinden in stap 2 hieronder).
 • Als u een account hebt en de WiFi-installatie hebt uitgevoerd, is alles klaar. Binnen enkele dagen ziet u gegevens die uw account vullen.
Over de monitoring-app en monitoring portal
 • De oude app AEG InverterControl wordt niet langer ondersteund.
 • De nieuwe moinitoring portal is online; daarom ontvangt u niet langer de dagelijkse e-mail met informatie over de dagelijkse energie-opbrengst.
 • Het adres van de nieuwe portal is https://aeg.invertercontrol.com/v1/
 • Als uw WiFi-stick met succes is verbonden met uw WiFi-router en u een account hebt, ziet u eerst alleen de dagelijkse energie-opbrengst op uw account. De andere functies (diagrammen, realtime stroomproductie, weergegevens enz.) worden stap voor stap toegevoegd.
 • U kunt de portal gebruiken vanaf uw smartphone of tablet, omdat de portal zich aanpast aan uw apparaat. De monitoring-app kan binnenkort ook worden gedownload via de portal (niet via de Playstore of Appstore).
 • U moet een e-mail hebben ontvangen van om een account aan te maken op de nieuwe portal.
 • Als u geen account hebt op de nieuwe portal, laat het ons dan weten via Inverter Support en stuur ons uw e-mailadres en het serienummer van uw WiFi-stick.

Installatie van de nieuwe wifi-stick en monitoring portal setup
U kunt de nieuwe wifi-stick installeren en het monitoringportaal in drie snelle stappen instellen. Op deze pagina vindt u gedetailleerde instructies en de link naar stap voor stap installatievideo's.

STAP 1

Installatie van de nieuwe wifi-stick
De eerste stap om het nieuwe monitoringportaal te gebruiken, is het installeren van de nieuwe wifi-stick. Als je je nieuwe wifi-stick hebt ontvangen maar deze nog niet hebt geïnstalleerd, doe dit dan eerst met behulp van de meegeleverde documentatie of bekijk hier de nieuwste Quick Installation Guide voor AEG Wifi-Stick 300. U kunt ook een video vinden met stapsgewijze installatie-instructies hier.

STAP 2

Installatie van het wifi-netwerk
Na een succesvolle installatie van de wifi-stick op de omvormer moet u de verbinding met uw wifi-thuisnetwerk instellen. Deze stap duurt enkele minuten.
U vindt de instructies in de handleiding in de doos van de wifi-stick of u kunt de nieuwste Quick Installation Guide voor AEG Wifi-Stick 300 downloaden. Nogmaals, een kleine video met een stapsgewijze instructie kan hier worden gevonden.

STAP 3

Registratie
Om toegang te krijgen tot de monitoring portal moet u zich registreren met uw wifi-stick serienummer (te vinden op de wifi-stick zelf of op de verpakking) en uw e-mailadres.
Registreer alsjeblieft hier.
Alles ingesteld en geregistreerd? U ontvangt een e-mail met een link waar u uw wachtwoord kunt instellen. Deze e-mail bevat ook de link naar de monitoring portal. Als u al een wachtwoord hebt ingesteld, kunt u zich hier aanmelden bij de portal.

Huidige status van het nieuwe monitoringportaal
U bent een van de eerste klanten die verbinding heeft met het nieuwe monitoringportaal. We zijn in de fase van een zachte lancering; dat betekent dat we beginnen met een basisversie van het monitoringportaal waaraan elke week extra functies worden toegevoegd. Onze excuses voor de verdere vertraging. In de volgende releases vindt u gedetailleerde prestatie-informatie (diagrammen) en de weersfunctionaliteit.
Er kunnen enkele onderhoudsonderbrekingen zijn tijdens de zachte startfase. Uw gegevens worden echter opgeslagen, hoewel deze mogelijk niet worden weergegeven tijdens deze onderbrekingen.
Heel erg bedankt voor je geduld en begrip!

Hulp en ondersteuning
Als u vragen hebt of hulp nodig hebt, kijk dan op de omvormerservicepagina of ontvang neemt rechtstreeks contact op met ons AEG-serviceteam via Ondersteuning voor omvormers.

Screenshots
Wat te verwachten?
Nieuw ontwerp gecombineerd met een uitgebreide gebruikerservaring. Ons team van software-ingenieurs heeft hun volledige creativiteit ontketend om ervoor te zorgen dat u een monitoringervaring krijgt die de naam AEG verdient.
Login
Eenvoudig registratie- en configuratieproces.
De nieuwe monitoring portal biedt een eenvoudig installatieproces voor zowel gebruikersregistratie als het maken van fabrieken. Binnen enkele minuten heb je alles ingesteld en ben je klaar om te gaan!
Monitoring waar u maar wilt!
Ervaar de volledige functionaliteit van de nieuwe monitoring portal ook op uw mobiele telefoons en tablets. Met volledige compatibiliteit en een responsief ontwerp kunt u genieten van de nieuwe monitoring portal op zowel desktop- als mobiele apparaten.
Login